Oferte Cazare - Litoral Kemer, Antalya, Turcia la hoteluri adults only ☀️ 2022

Cazare - Litoral Kemer la hoteluri adults only 2022

Hotelurile adults only au aparut pentru prima data in Spania, raspandindu-se mai apoi in intreaga lume si devenind din ce in ce mai populare. Se estimeaza ca pe intregul glob ar exista peste 600 astfel de hoteluri, iar numarul acestora este permanent in crestere, ceea ce nu poate sa insemne decat ca sunt extrem de apreciate de catre turisti. Hotelurile adults only din Kemer au fost concepute special pentru cupluri și, de cele mai multe ori, pun la dispozitia acestora o gama variata de facilitati (piscine, plaje private, centre spa, restaurante si altele), astfel incat oaspetii lor sa se bucure de un sejur cu adevarat relaxant, linistit si placut. De asemenea, trebuie precizat ca in Kemer exista atat hoteluri destinate exclusiv adultilor, cat si hoteluri pe cuprinsul carora doar anumite zone sunt adults only.

Litoral Kemer la hoteluri adults only 2022 face parte din regiunea Antalya din Turcia.

In Kemer sunt 1 hoteluri adults only. Puteti vedea aceste hoteluri adults only mai jos.

Vezi hoteluri Kemer

Filtre Litoral Kemer la hoteluri adults only 2022

Mai jos puteti gasi hoteluri adults only in Kemer pentru anul 2022:

Preturi pentru 2 adulti la
Kaftans Hotel By Rrh incepand cu 3,346.00 €
Plecare 10 Iunie 2022, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Kemer Adults Only, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Vacanță Kemer: ocazia de a admira peisaje forbidabile

În ultimele decade ale secolului XX în zonă s-au făcut investiții majore, Kemer transformându-se dintr-un sătuc de vacanță într-o stațiune înfloritoare și plină de viață, în care turiștii se pot bucura de numeroase activități distractive, plaje cu nisip auriu, mare albastră și peisaje minunate în care elementele naturii parcă sunt într-o perfectă armonie. Orașul a fost menționat pentru prima dată în Iliada lui Homer. Conform poetului grec pe aceste meleaguri trăia un monstru cu corp de capră și respirație de foc, cap de leu și coadă de dragon, numit Kemer. Aceasta nu este singura legendă privitoare la apariția orașului de la poalele Munților Taurus. Istoria milenară a orașului este demonstrată de prezența mormintelor de piatră, a sculpturilor, a băilor romane și a zidurilor de apărare ce mărgineau așezarea. 

Stațiunea Kemer este situată într-o zonă binecuvântată de natură, pădurea, marea și munții creând o atmosferă propice pentru  a vă petrece o vacanță memorabilă. Construirea stațiunii a fost atent monitorizată, astfel încât să se conserve cât mai mult din peisajul natural. Drept urmare, clădirile nu depășesc 3 etaje. Infrastructura orașului este extrem de bine dezvoltată, astfel deplasarea pe teritoriul acestuia este facilăMulte dintre hotelurile de aici pun la dispoziția turiștilor și plaje private. Plajele stațiunii sunt acoperite cu nisip și pietriș fin și sunt în permanență extrem de curate. Acestea se învecinează în Est cu Stațiunea Beldibi, iar în Vest se prelungesc până la Stațiunea Tekirova. Cea mai populară plajă a stațiunii este Moonlight beach. Locația este populară în rândul amatorilor de sporturi nautice, precum parasailing, jetski, scuba diving și plimbări cu barca. Kemer se bucură de o viață de noapte foarte activă, stațiunea fiind înțesată cu cluburi, discoteci, baruri și restaurante. Vă puteți bucura fie de preparate tradiționale turcești, fie de preparte ale bucătăriei internaționale. De asemenea, Kemer vine în întâmpinarea iubitorilor de shopping, în zonă fiind prezente multiple magazine de unde doritorii își pot achiziționa suveniruri și alte obiecte. În plus, orașul este renumit pentru piețele sale în care se comercializează cele mai proaspete produse, obiecte necesare traiului zilnic și obiecte de îmbrăcăminte.

poza Vacanță Kemer: ocazia de a admira  peisaje forbidabile
 

Kemer atrage în special turiști germani și olandezi, însă în ultimii ani s-a înmulțit și numărul turiștilor ruși și români. Portul orașului oferă multiple posibilități privind practicarea sporturilor nautice, iar proprietari de yahturi pot explora golfurile și plajele sălbatice din împrejurime. Portul are o capacitate de 320 de locuri de acostare. Stațiunea Kemer dispune de o faleză largă care abundă de restaurate, cafenele și baruri. Kemer este o stațiune aglomerată, fiind frecventată mai ales de familiile cu copii. Kemer atrage numeroși turiști și datorită faptului că aici a fost construit un centru de schi. Astfel, doritorii pot schia și în același timp se pot bucura de plajă. De asemenea, turiștii pot vizita și stațiunile mai mici aflate în zona Kemer, precum BeldibiKirisTekirova șChamyuva. Cu plecare din Kemer sunt organizate numeroase excursii, astfel puteți descoperi stilul de viață a localnicilor și frumusețea Munților Taurus. Kemer este genul de stațiune care oferă turiștilor tot ce își pot aceștia închipui, de la plaje fine, la sporturi nautice, excursii cu barca, parcuri acvatice, parcuri tematice, sporturi în aer liber, sporturi de aventură, ciclism, ciclism montan, drumeții și saloane, baruri, cafenele și restaurante.

poza Vacanță Kemer: ocazia de a admira  peisaje forbidabile

Soare și relaxare pe plajele din Kemer

Dacă vă doriţi o vacanţă relaxantă la soare, Kemer este destinaţia perfectă, aici existând o varietate de plaje acoperite cu nisip și distinse cu Blue Flag. O zi petrecută pe plajele din Kemer este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru un sejur de neuitat. Cât privește plajele din centrul orașului Kemer, cei 4,2 kilometri de coastă cuprind mai multe plaje extraordinar de frumoase, astfel încât va fi o decizie destul de dificilă să optați pentru una singură.

Citeste mai mult.