Oferte Cazare - Litoral Kemer, Antalya, Turcia la hoteluri cu Pensiune completa ☀️ 2022

Cazare - Litoral Kemer la hoteluri cu Pensiune completa 2022

Unitatile de cazare care ofera servicii de masa tip pensiune completa din Kemer ofera oaspetilor sai un numar de trei mese (mic dejun, pranz si cina). De asemenea, unele unitati de cazare ofera turistilor si bauturi in timpul meselor. Mesele oferite in cadrul pensiunii / hotelului din Kemer pot fi tip bufet sau à la carte. Pentru anumite hoteluri din Kemer, pensiunea completa poate fi denumita si Full Board

Litoral Kemer la hoteluri cu Pensiune completa 2022 face parte din regiunea Antalya din Turcia.

In Kemer sunt 16 hoteluri care au Pensiune completa. Puteti vedea aceste hoteluri cu Pensiune completa mai jos.

Vezi hoteluri Kemer

Filtre Litoral Kemer la hoteluri cu Pensiune completa 2022

Filtreaza hotelurile din Kemer pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Kemer pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Kemer cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Pensiune completa in Kemer pentru anul 2022:

Preturi pentru 2 adulti la
Alkoclar Kemer Hotel incepand cu 975.00 €
Plecare 23 Aprilie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Crystal Aura Beach Resort & Spa incepand cu 427.00 €
Plecare 23 Aprilie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Crystal De Luxe Resort & Spa incepand cu 419.00 €
Plecare 23 Aprilie 2022, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Karmir Resort & Spa incepand cu 389.00 €
Plecare 25 Octombrie 2022, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Rixos Beldibi incepand cu 708.00 €
Plecare 7 Decembrie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Rixos Premium Tekirova incepand cu 1,001.00 €
Plecare 2 Aprilie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Rixos Sungate incepand cu 786.00 €
Plecare 7 Decembrie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Viking Star Hotel incepand cu 288.00 €
Plecare 2 Aprilie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Armas Kaplan Paradise incepand cu 368.00 €
Plecare 23 Aprilie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Crystal Flora Beach Resort incepand cu 427.00 €
Plecare 23 Aprilie 2022, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Kemer cu Pensiune completa, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Vacanță Kemer: ocazia de a admira peisaje forbidabile

În ultimele decade ale secolului XX în zonă s-au făcut investiții majore, Kemer transformându-se dintr-un sătuc de vacanță într-o stațiune înfloritoare și plină de viață, în care turiștii se pot bucura de numeroase activități distractive, plaje cu nisip auriu, mare albastră și peisaje minunate în care elementele naturii parcă sunt într-o perfectă armonie. Orașul a fost menționat pentru prima dată în Iliada lui Homer. Conform poetului grec pe aceste meleaguri trăia un monstru cu corp de capră și respirație de foc, cap de leu și coadă de dragon, numit Kemer. Aceasta nu este singura legendă privitoare la apariția orașului de la poalele Munților Taurus. Istoria milenară a orașului este demonstrată de prezența mormintelor de piatră, a sculpturilor, a băilor romane și a zidurilor de apărare ce mărgineau așezarea. 

Stațiunea Kemer este situată într-o zonă binecuvântată de natură, pădurea, marea și munții creând o atmosferă propice pentru  a vă petrece o vacanță memorabilă. Construirea stațiunii a fost atent monitorizată, astfel încât să se conserve cât mai mult din peisajul natural. Drept urmare, clădirile nu depășesc 3 etaje. Infrastructura orașului este extrem de bine dezvoltată, astfel deplasarea pe teritoriul acestuia este facilăMulte dintre hotelurile de aici pun la dispoziția turiștilor și plaje private. Plajele stațiunii sunt acoperite cu nisip și pietriș fin și sunt în permanență extrem de curate. Acestea se învecinează în Est cu Stațiunea Beldibi, iar în Vest se prelungesc până la Stațiunea Tekirova. Cea mai populară plajă a stațiunii este Moonlight beach. Locația este populară în rândul amatorilor de sporturi nautice, precum parasailing, jetski, scuba diving și plimbări cu barca. Kemer se bucură de o viață de noapte foarte activă, stațiunea fiind înțesată cu cluburi, discoteci, baruri și restaurante. Vă puteți bucura fie de preparate tradiționale turcești, fie de preparte ale bucătăriei internaționale. De asemenea, Kemer vine în întâmpinarea iubitorilor de shopping, în zonă fiind prezente multiple magazine de unde doritorii își pot achiziționa suveniruri și alte obiecte. În plus, orașul este renumit pentru piețele sale în care se comercializează cele mai proaspete produse, obiecte necesare traiului zilnic și obiecte de îmbrăcăminte.

poza Vacanță Kemer: ocazia de a admira  peisaje forbidabile
 

Kemer atrage în special turiști germani și olandezi, însă în ultimii ani s-a înmulțit și numărul turiștilor ruși și români. Portul orașului oferă multiple posibilități privind practicarea sporturilor nautice, iar proprietari de yahturi pot explora golfurile și plajele sălbatice din împrejurime. Portul are o capacitate de 320 de locuri de acostare. Stațiunea Kemer dispune de o faleză largă care abundă de restaurate, cafenele și baruri. Kemer este o stațiune aglomerată, fiind frecventată mai ales de familiile cu copii. Kemer atrage numeroși turiști și datorită faptului că aici a fost construit un centru de schi. Astfel, doritorii pot schia și în același timp se pot bucura de plajă. De asemenea, turiștii pot vizita și stațiunile mai mici aflate în zona Kemer, precum BeldibiKirisTekirova șChamyuva. Cu plecare din Kemer sunt organizate numeroase excursii, astfel puteți descoperi stilul de viață a localnicilor și frumusețea Munților Taurus. Kemer este genul de stațiune care oferă turiștilor tot ce își pot aceștia închipui, de la plaje fine, la sporturi nautice, excursii cu barca, parcuri acvatice, parcuri tematice, sporturi în aer liber, sporturi de aventură, ciclism, ciclism montan, drumeții și saloane, baruri, cafenele și restaurante.

poza Vacanță Kemer: ocazia de a admira  peisaje forbidabile

Soare și relaxare pe plajele din Kemer

Dacă vă doriţi o vacanţă relaxantă la soare, Kemer este destinaţia perfectă, aici existând o varietate de plaje acoperite cu nisip și distinse cu Blue Flag. O zi petrecută pe plajele din Kemer este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru un sejur de neuitat. Cât privește plajele din centrul orașului Kemer, cei 4,2 kilometri de coastă cuprind mai multe plaje extraordinar de frumoase, astfel încât va fi o decizie destul de dificilă să optați pentru una singură.

Citeste mai mult.