Oferte Cazare - Litoral Antalya, Turcia 2021

Cazare - Litoral Antalya 2022

Regiunea Antalya este   situată în partea de sud a Turciei, într-un golf de pe litoralul Mării Mediteranene, fiind mărginită la nord de Munții Taurus. Datorită așezării sale geografice, Antalya este adesea supranumită „Riviera turcească”. Regiunea cuprinde orașul Antalya și o serie de stațiuni precum: Lara, Kemer, Belek, Side și Alanya. Regiunea se bucură de un climat mediteranean, cu circa 300 de zile însorite pe an. Temperatura medie pe durata anotimpului cald este de 27 grade Celsius, cea mai ridicată temperatură înregistrată fiind de 45.4 grade Celsius.

 

Citeste mai mult

Regiunea Litoral Antalya 2022 face parte din Turcia.

In regiunea Antalya sunt 1778 hoteluri, din care 593 de hoteluri de 5 stele, 467 de hoteluri de 4 stele, 566 de hoteluri de 3 stele, 135 de hoteluri de 2 stele, 17 hoteluri de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Bora Bora Butik Hotel incepand cu 213.00 €
Plecare 26 Iunie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Side Crown Serenity incepand cu 236.00 €
Plecare 25 Octombrie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Meder Resort Hotel incepand cu 529.00 €
Plecare 14 Octombrie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
The Sense De Luxe Hotel - All Inclusive incepand cu 575.00 €
Plecare 25 Octombrie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Attalos Sports Belek incepand cu 242.00 €
Plecare 14 Octombrie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Altinkum Park Hotel incepand cu 319.00 €
Plecare 17 Octombrie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Aqua Princess Hotel incepand cu 369.00 €
Plecare 14 Octombrie 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Titan Select Hotel incepand cu 252.00 €
Plecare 25 Octombrie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Latte Beach Hotel incepand cu 421.00 €
Plecare 27 Iunie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
My Home Resort Hotel incepand cu 256.00 €
Plecare 18 August 2021, 7 nopti, Fara Masa

Antalya - atracții și obiective turistice

  Antalya este cea mai întinsă și ofertantă stațiune de pe litoralul Turciei, aceste aspecte situând-o în topul preferințelor turiștilor. Antalya este o zonă turistică deosebit de interesantă și atractivă, aerul pitoresc al orașelor combinându-se armonios cu construcțiile moderne și hotelurile luxoase. Este destinația potrivită atât pentru cei care doresc să-și petreacă sejurul în familie, cât și pentru tinerii care vor să se bucure de vacanță împreună cu grupul de prieteni. Familiile cu copii se pot relaxa în complexurile hoteliere care le oferă toate facilitățile. Cei dornici să descopere orașul pot vizita numeroasele siteuri arheologice și obiective turistice. De asemenea, regiunea Antalya vine în întâmpinarea amatorilor de activități sportive, aici putându-se practica o mulțime de sporturi nautice și nu numai. Sezonul estival în Antalya este cel mai lung din Turcia, începând în luna mai și terminându-se în septembrie-octombrie, în funcție de condițiile climatice. Regiunea este extrem de apreciată și în rândul tinerilor doritori de distracție, viața de noapte fiind extrem de activă. Drept dovadă, în zonă, sunt prezente numeroase cluburi, pub-uri, discoteci, terase și aquapark-uri. Vegetația din regiunea Antalya este deosebit de bogată, fapt datorat în special climei, în zonă întâlnindu-se numeroși palmieri, măslini, dafini, arțari, bananieri şi smochini. Plajele sunt umbrite de sute de portocali și palmieri. Litoralul turcesc se situează pe locul patru în ceea ce privește numărul de plaje distinse cu Blue Flag, iar din totalul de 286 astfel de plaje, 156 se situează în regiunea Antalyei.


poza Antalya - atracții și obiective turistice


Antalya este destinația perfectă pentru familiile cu copii, pentru cupluri dornice de relaxare și de distracție, pentru tinerii căsătoriți aflați în luna de miere și pentru amatorii sporturilor nautice. Regiunea se bucură de un litoral lung de 657 metri și și-a câștigat faima datorită serviciilor all-inclusive ce predomină în special în stațiunile Kemer, Antalya, Lara, Alanya și SideAntalya este una dintre cele mai apreciate destinații de pe litoralul Turciei. În anul 2018 dintre cele 41 de milioane de turiști străini care au ales să-și petreacă vacanța în Turcia, 13 milioane au optat pentru Antalya, iar în anul 2019, Antalya a fost gazdă pentru circa 15 milioane de turiști străini. Pe primul loc s-au situat turiștii ruși, urmați de cei germani, ucraineni, polonezi și englezi.

   Atracția principală a Antalyei este însă reprezentată de plaja încântătoare. Aceasta are dimensiuni extinse, fiind acoperită în mare parte cu pietriș. Un mare plus al plajei din Antalya este peisajul de care dispune, marea albastră în combinație cu munții impunători oferind o priveliște de neuitat. Plaja Lara este una dintre cele mai apreciate întinderi de nisip din Turcia. Aceasta este cunoscută ca fiind Vegas-ul turcesc, aici fiind situate o multitudine de hoteluri luxoase și reproduceri ale celor mai populare obiective turistice ale lumii. Apa este perfectă pentru înot, iar plaja potrivită pentru plimbări romantice. O altă plajă extrem de apreciată este plaja din  Belek. Aceasta măsoară circa 16 kilometri de nisip, intrarea în apă este lină, iar apa cristalină. Datorită acestui aspect este frecventată în special de familiile cu copii. Plaja de aici este protejată, în zonă depunând ouăle diverse specii de țestoase. Belek este o destinație îndrăgită și de către pasionații de golf, în 2012 aici având loc finala de Golf World Turkish Airlines, iar în anul 2013 Turkish Airlines Open. Regiunea Antalya prezintă numeroase sate tipic mediteranene, golfuri pitorești și plaje izolate. O stațiune extrem de apreciată în rândurile turiștilor este  Kemer,  situată într-o zonă binecuvântată de natură. Pădurea, marea și munții creând o atmosferă propice pentru  a vă petrece o vacanță memorabilă. Multe dintre hoteluri de aici pun la dispoziția turiștilor și plaje private. Cea mai populară plajă a stațiunii este Moonlight beach. Printre cele mai apreciate plaje din regiunea Antalya se numără: Adrasan Beach, Olympos Beach, Konyaalti Beach, Alanya Dogu Beach, Patara Beach, Cleopatra Beach, Damlataș Beach și plaja din Phaselis.


poza Antalya - atracții și obiective turistice


Cele mai interesante activități nautice de care vă puteți bucura pe parcursul sejurului din Antalya

Antalya este un oraș litoral luxos, pe teritoriul său predominând aerul de vacanță. Mulți turci vin aici pentru a se bucura de o vară plină de petreceri pe barcă și de plajele curate ale Mediteranei, orașul este, de asemenea, frecventat de numeroși turiști din toate colțurile lumii. Pregătiți-vă să vedeți numeroase yahturi și hoteluri elegante în care sunt cazați atât turiști străini, cât și turci.

Citeste mai mult.

Antalya - Facilități pentru cei care aleg să petreacă o vacanță în familie

 Conform celor mai recente statistice, Antalya se situează în topul preferințelor turiștilor români care aleg să petreacă un sejur în familie, în afara țării. În această stațiune aceștia au parte de toate facilitățile, astfel încât și o vacanță petrecută împreună cu copiii să se dovedească o experiență plăcută. În timp ce adulții își vor reîncărca bateriile și se vor relaxa, cei mici se vor distra pe cinste, simțindu-se ca în paradis în parcurile acvatice de care dispun cele mai multe resorturi ale stațiunii.

Citeste mai mult.

Petreceți nopți memorabile în Antalya, alegând dintr-o multitudine de localuri în care distracția este cuvântul de ordine

 Situată pe litoralul vestic a Mediteranei, Antalya este o stațiune aglomerată și plină de viață, cu plaje frumoase, restaurante, obiective turistice și arhitectură veche. Prin urmare, veți putea desfășura o multitudine de activități și nu trebuie să vă îngrijorați, distracția nu va înceta odată cu lăsarea serii, din contră, atmosfera va fi mai animată. Veți putea alege dintre localuri cu muzică live, cocktail-uri servite în localuri cu vedere la mare și cluburi de noapte în care distracția se prelungește până târziu în noapte.

Citeste mai mult.

Antalya - cele mai populare atracții turistice

Antalya pe lângă peisajele exotice și hotelurile luxoase se bucură de patrimoniu arhitectural, istoric și cultural care are extrem de multe de oferit turiștilor. Spre bucuria curioșilor, obiectivele turistice ale orașelor sunt dispuse compact, astfel încât nu va fi nevoi să străbateți orașul de la un capăt la altul pentru a putea vizita ceea ce vă interesează.

Citeste mai mult.