Oferte Cazare - Litoral Antalya, Turcia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Antalya 2024

Regiunea Antalya este situată în partea de sud a Turciei, într-un golf de pe litoralul Mării Mediteranene, fiind mărginită la nord de Munții Taurus. Datorită așezării sale geografice, Antalya este adesea supranumită „Riviera turcească”. Regiunea cuprinde orașul Antalya și o serie de stațiuni precum: Lara, Kemer , Belek , Side și Alanya . Regiunea se bucură de un climat mediteranean, cu circa 300 de zile însorite pe an. Temperatura medie pe durata anotimpului cald este de 27 grade Celsius, cea mai ridicată temperatură înregistrată fiind de 45.4 grade Celsius.

Citeste mai mult

Regiunea Litoral Antalya 2024 face parte din Turcia.

In regiunea Antalya sunt 1670 hoteluri, din care 567 de hoteluri de 5 stele, 436 de hoteluri de 4 stele, 525 de hoteluri de 3 stele, 124 de hoteluri de 2 stele, 18 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Antalya 2024

Filtreaza hotelurile din Antalya pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Antalya pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cleopatra King Apart incepand cu 311.00 €
Plecare 2 Octombrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Kimeros Park Holiday Village incepand cu 1,397.00 €
Plecare 23 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ramona Kale incepand cu 746.00 €
Plecare 23 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Tth Belek Imperial (Ex Fun & Sun Club Belek) incepand cu 2,574.00 €
Plecare 5 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Elis Beach Hotel incepand cu 474.00 €
Plecare 2 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Aska River Suite incepand cu 1,916.00 €
Plecare 1 Septembrie 2024, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Club Barbarossa incepand cu 1,190.00 €
Plecare 1 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Seven Seas Palmeras Bay incepand cu 49.00 €
Plecare 10 August 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Balmy Beach Resort (Ex Sultan Beldibi) incepand cu 2,380.00 €
Plecare 28 Septembrie 2024, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Laguna Beach Alya Resort & Spa incepand cu 656.00 €
Plecare 11 Noiembrie 2024, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Antalya, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Antalya - atracții și obiective turistice

  Antalya este cea mai întinsă și ofertantă stațiune de pe litoralul Turciei, aceste aspecte situând-o în topul preferințelor turiștilor. Antalya este o zonă turistică deosebit de interesantă și atractivă, aerul pitoresc al orașelor combinându-se armonios cu construcțiile moderne și hotelurile luxoase. Este destinația potrivită atât pentru cei care doresc să-și petreacă sejurul în familie, cât și pentru tinerii care vor să se bucure de vacanță împreună cu grupul de prieteni. Familiile cu copii se pot relaxa hotelurile care le oferă toate facilitățile. Cei dornici să descopere orașul pot vizita numeroasele siteuri arheologice și obiective turistice. De asemenea, regiunea Antalya vine în întâmpinarea amatorilor de activități sportive, aici putându-se practica o mulțime de sporturi nautice și nu numai. Sezonul estival în Antalya este cel mai lung din Turcia, începând în luna mai și terminându-se în septembrie-octombrie, în funcție de condițiile climatice. Regiunea este extrem de apreciată și în rândul tinerilor doritori de distracție, viața de noapte fiind extrem de activă. Drept dovadă, în zonă, sunt prezente numeroase cluburi, pub-uri, discoteci, terase și aquapark-uri. Vegetația din regiunea Antalya este deosebit de bogată, fapt datorat în special climei, în zonă întâlnindu-se numeroși palmieri, măslini, dafini, arțari, bananieri şi smochini. Plajele sunt umbrite de sute de portocali și palmieri. Litoralul turcesc se situează pe locul patru în ceea ce privește numărul de plaje distinse cu Blue Flag, iar din totalul de 286 astfel de plaje, 156 se situează în regiunea Antalyei.


poza Antalya - atracții și obiective turistice


Antalya este destinația perfectă pentru familiile cu copii, pentru cupluri dornice de relaxare și de distracție, pentru tinerii căsătoriți aflați în luna de miere și pentru amatorii sporturilor nautice. Regiunea se bucură de un litoral lung de 657 metri și și-a câștigat faima datorită serviciilor all-inclusive ce predomină în special în stațiunile Kemer, Antalya, Lara, Alanya și SideAntalya este una dintre cele mai apreciate destinații de pe litoralul Turciei. În anul 2018 dintre cele 41 de milioane de turiști străini care au ales să-și petreacă vacanța în Turcia, 13 milioane au optat pentru Antalya, iar în anul 2019, Antalya a fost gazdă pentru circa 15 milioane de turiști străini. Pe primul loc s-au situat turiștii ruși, urmați de cei germani, ucraineni, polonezi și englezi.

   Atracția principală a Antalyei este însă reprezentată de plaja încântătoare. Aceasta are dimensiuni extinse, fiind acoperită în mare parte cu pietriș. Un mare plus al plajei din Antalya este peisajul de care dispune, marea albastră în combinație cu munții impunători oferind o priveliște de neuitat. Plaja Lara este una dintre cele mai apreciate întinderi de nisip din Turcia. Aceasta este cunoscută ca fiind Vegas-ul turcesc, aici fiind situate o multitudine de hoteluri luxoase și reproduceri ale celor mai populare obiective turistice ale lumii. Apa este perfectă pentru înot, iar plaja potrivită pentru plimbări romantice. O altă plajă extrem de apreciată este plaja din  Belek. Aceasta măsoară circa 16 kilometri de nisip, intrarea în apă este lină, iar apa cristalină. Datorită acestui aspect este frecventată în special de familiile cu copii. Plaja de aici este protejată, în zonă depunând ouăle diverse specii de țestoase. Belek este o destinație îndrăgită și de către pasionații de golf, în 2012 aici având loc finala de Golf World Turkish Airlines, iar în anul 2013 Turkish Airlines Open. Regiunea Antalya prezintă numeroase sate tipic mediteranene, golfuri pitorești și plaje izolate. O stațiune extrem de apreciată în rândurile turiștilor este  Kemer situată într-o zonă binecuvântată de natură. Pădurea, marea și munții creând o atmosferă propice pentru  a vă petrece o vacanță memorabilă. Multe dintre hoteluri de aici pun la dispoziția turiștilor și plaje private. Cea mai populară plajă a stațiunii este Moonlight beach. Printre cele mai apreciate plaje din regiunea Antalya se numără: Adrasan Beach, Olympos Beach, Konyaalti Beach, Alanya Dogu Beach, Patara Beach, Cleopatra Beach, Damlataș Beach și plaja din Phaselis.


poza Antalya - atracții și obiective turistice


Cele mai interesante activități nautice de care vă puteți bucura pe parcursul sejurului din Antalya

Antalya este un oraș litoral luxos, pe teritoriul său predominând aerul de vacanță. Mulți turci vin aici pentru a se bucura de o vară plină de petreceri pe barcă și de plajele curate ale Mediteranei, orașul este, de asemenea, frecventat de numeroși turiști din toate colțurile lumii. Pregătiți-vă să vedeți numeroase yahturi și hoteluri elegante în care sunt cazați atât turiști străini, cât și turci.

Citeste mai mult.

Antalya - Facilități pentru cei care aleg să petreacă o vacanță în familie

 Conform celor mai recente statistice, Antalya se situează în topul preferințelor turiștilor români care aleg să petreacă un sejur în familie, în afara țării. În această stațiune aceștia au parte de toate facilitățile, astfel încât și o vacanță petrecută împreună cu copiii să se dovedească o experiență plăcută. În timp ce adulții își vor reîncărca bateriile și se vor relaxa, cei mici se vor distra pe cinste, simțindu-se ca în paradis în parcurile acvatice de care dispun cele mai multe resorturi ale stațiunii.

Citeste mai mult.

Petreceți nopți memorabile în Antalya, alegând dintr-o multitudine de localuri în care distracția este cuvântul de ordine

 Situată pe litoralul vestic a Mediteranei, Antalya este o stațiune aglomerată și plină de viață, cu plaje frumoase, restaurante, obiective turistice și arhitectură veche. Prin urmare, veți putea desfășura o multitudine de activități și nu trebuie să vă îngrijorați, distracția nu va înceta odată cu lăsarea serii, din contră, atmosfera va fi mai animată. Veți putea alege dintre localuri cu muzică live, cocktail-uri servite în localuri cu vedere la mare și cluburi de noapte în care distracția se prelungește până târziu în noapte.

Citeste mai mult.

Antalya - cele mai populare atracții turistice

Antalya, pe lângă peisajele exotice și hotelurile luxoase, se bucură de patrimoniu arhitectural, istoric și cultural care are extrem de multe de oferit turiștilor. Spre bucuria curioșilor, obiectivele turistice ale orașelor sunt dispuse compact, astfel încât nu va fi nevoi să străbateți orașul de la un capăt la altul pentru a putea vizita ceea ce vă interesează.

Citeste mai mult.