Oferte Cazare - Litoral Kemer, Antalya, Turcia 2021

Cazare - Litoral Kemer

     Kemer  este un oraș situat pe litoralul Mării Mediterane, în Sud-Vestul Turciei.  Acesta se află la o distanță de circa 42 de kilometri Sud - Vest de Antalya și este o stațiune turistică deosebit de apreciată în rândul turiștilor. Kemer are o linie de coastă ce măsoară aproximativ 52 kilometri lungime, de-a lungul său fiind dispuse un număr de 9 ministațiuni. Clima este tipic mediteraneeană, vara fiind uscată și fierbinte, iar apa mării caldă. Orașul a început să-și fructifice potențialul turistic începând cu anul 1980. 

Citeste mai mult

Litoral Kemer face parte din regiunea Antalya din Turcia.

In Kemer sunt 293 hoteluri, din care 113 de hoteluri de 5 stele, 93 de hoteluri de 4 stele, 68 de hoteluri de 3 stele, 16 hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Alatimya Village incepand cu 785.00 €
Plecare 21 Iunie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Alkoclar Kemer Hotel incepand cu 1,427.00 €
Plecare 21 Iunie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Amara Prestige Hotel incepand cu 498.00 €
Plecare 10 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Asdem Labada Hotel incepand cu 374.00 €
Plecare 31 Octombrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Fantasia Deluxe Hotel Kemer incepand cu 877.00 €
Plecare 10 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Akka Alinda incepand cu 709.00 €
Plecare 29 Decembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Akka Antedon incepand cu 568.00 €
Plecare 29 Decembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Akka Residence Villas incepand cu 6,422.00 €
Plecare 21 Iunie 2021, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Amara Club Marine incepand cu 469.00 €
Plecare 31 Octombrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Amara Dolce Vita incepand cu 872.00 €
Plecare 17 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive

Bucură-te de peisajele forbidabile din Kemer

În ultimele decade ale secolului XX în zonă s-au făcut investiții majore, Kemer transformându-se dintr-un sătuc de vacanță într-o stațiune înfloritoare și plină de viață, în care turiștii se pot bucura de numeroase activități distractive, plaje cu nisip auriu, mare albastră și peisaje minunate în care elementele naturii parcă sunt într-o perfectă armonie. Orașul a fost menționat pentru prima dată în Iliada lui Homer. Conform poetului grec pe aceste meleaguri trăia un monstru cu corp de capră și respirație de foc, cap de leu și coadă de dragon, numit Kemer. Aceasta nu este singura legendă privitoare la apariția orașului de la poalele Munților Taurus. Istoria milenară a orașului este demonstrată de prezența mormintelor de piatră, a sculpturilor, a băilor romane și a zidurilor de apărare ce mărgineau așezarea. 

Stațiunea Kemer este situată într-o zonă binecuvântată de natură, pădurea, marea și munții creând o atmosferă propice pentru  a vă petrece o vacanță memorabilă. Construirea stațiunii a fost atent monitorizată, astfel încât să se conserve cât mai mult din peisajul natural. Drept urmare, clădirile nu depășesc 3 etaje. Infrastructura orașului este extrem de bine dezvoltată, astfel deplasarea pe teritoriul acestuia este facilăMulte dintre hotelurile de aici pun la dispoziția turiștilor și plaje private. Plajele stațiunii sunt acoperite cu nisip și pietriș fin și sunt în permanență extrem de curate. Acestea se învecinează în Est cu Stațiunea Beldibi, iar în Vest se prelungesc până la Stațiunea Tekirova. Cea mai populară plajă a stațiunii este Moonlight beach. Locația este populară în rândul amatorilor de sporturi nautice, precum parasailing, jetski, scuba diving și plimbări cu barca. Kemer se bucură de o viață de noapte foarte activă, stațiunea fiind înțesată cu cluburi, discoteci, baruri și restaurante. Vă puteți bucura fie de preparate tradiționale turcești, fie de preparte ale bucătăriei internaționale. De asemenea, Kemer vine în întâmpinarea iubitorilor de shopping, în zonă fiind prezente multiple magazine de unde doritorii își pot achiziționa suveniruri și alte obiecte. În plus, orașul este renumit pentru piețele sale în care se comercializează cele mai proaspete produse, obiecte necesare traiului zilnic și obiecte de îmbrăcăminte.

 

Kemer atrage în special turiști germani și olandezi, însă în ultimii ani s-a înmulțit și numărul turiștilor ruși și români. Portul orașului oferă multiple posibilități privind practicarea sporturilor nautice, iar proprietari de yahturi pot explora golfurile și plajele sălbatice din împrejurime. Portul are o capacitate de 320 de locuri de acostare. Stațiunea Kemer dispune de o faleză largă care abundă de restaurate, cafenele și baruri. Kemer este o stațiune aglomerată, fiind frecventată mai ales de familiile cu copii. Kemer atrage numeroși turiști și datorită faptului că aici a fost construit un centru de schi. Astfel, doritorii pot schia și în același timp se pot bucura de plajă. De asemenea, turiștii pot vizita și stațiunile mai mici aflate în zona Kemer, precum BeldibiKirisTekirova șChamyuva. Cu plecare din Kemer sunt organizate numeroase excursii, astfel puteți descoperi stilul de viață a localnicilor și frumusețea Munților Taurus. Kemer este genul de stațiune care oferă turiștilor tot ce își pot aceștia închipui, de la plaje fine, la sporturi nautice, excursii cu barca, parcuri acvatice, parcuri tematice, sporturi în aer liber, sporturi de aventură, ciclism, ciclism montan, drumeții și saloane, baruri, cafenele și restaurante.

Soare si relaxare pe plajele din Kemer

Dacă vă doriţi o vacanţă relaxantă la soare, Kemer este destinaţia perfectă, aici existând o varietate de plaje acoperite cu nisip și distinse cu Blue Flag. O zi petrecută pe plajele din Kemer este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru un sejur de neuitat. Cât privește plajele din centrul orașului Kemer, cei 4,2 kilometri de coastă cuprind mai multe plaje extraordinar de frumoase, astfel încât va fi o decizie destul de dificilă să optați pentru una singură.

Citeste mai mult.