Bucurați-vă de distracție și relaxare în  Adaland Aquapark

     Adaland Aquapark este un parc acvatic situat în stațiunea Kusadasi. În trecut acesta se situa printre cele mai populare parcuri nautice din lume. Aici veți descoperi o mare varietate de tobogane. Pe teritoriul parcului veți descoperi o zonă numită Rain Dance, unde puteți dansa în timp ce vă bucurați de apă. Adaland Aquapark are și o pistă de rafting, de formă eliptică cu o lungime de 600 de metri. De altfel, aquapark-ul este singurul loc din Kusadasi în care puteți practica această activitate. La dispoziția celor care vor dori să practice rafting se vor pune veste de salvare, cască, barcă cu două locuri și vâsle. Vizitatorii parcului acvatic se pot de asemenea bucura de un jacuzzi, de prezența unui râu leneș, un safari park, o piscină cu valuri și o piscină pentru copii. Cei mici se vor bucura de jucării plutitoare, de mini tobogane, de prezența unui nave de pirați și de alte astfel de atracții. Râul leneș se dovedește o atracție destul de relaxantă, binevenită după atâta adrenalină. Locul este potrivit pentru a vă răcori înainte de a trece la următoarea distracție. În cazul în care nu sunteți adeptul activităților ce implică adrenalină, vă puteți bucura de plajă, pe teritoriul parcului existând o zonă special amenajată cu nisip, șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura de băi de soare și înot.

 Kusadasi Didim poza

    Când vreți să luați o pauză de la toate aceste activități distractive, vă puteți retrage în barurile și restaurantele, care servesc pizza, hamburgeri, mâncare tradițională turcească, băuturi alcoolice și nealcoolice. Parcul acvatic Adaland este deschis începând cu luna mai, până la începutul lunii octombrie, funcționând zilnic în intervalul 10.00 - 18.00. Prețurile practicate de Adaland Aquapark variază în funcție de vârstă. Astfel, copii până în 3 ani vor beneficia de gratuitate, cei cu vârstă cuprinsă între 4-9 ani vor trebui să plătească 17 euro pentru a avea acces în parul acvatic, iar pentru personale cu vârsta de peste 10 ani, taxa de intrare este de 24 de euro. Credem că este important să știți că în prețul biletului nu este inclusă taxa de parcare, taxa foto, transportul, gustările și băuturile, dar și posibilitatea de a practica rafting.

 Kusadasi Didim poza

Kusadasi - Descoperiți obiectivele turistice ale stațiunii și bucurați-vă de un sejur de neuitat

Kusadasi este o destinație de vacanță încărcată de obiective turistice, astfel încât, dacă veți alege să petreceți un sejur aici, cu siguranță nu vă veți plictisi. Turismul cultural este foarte dezvoltat în zonă, iar printre cele mai interesante atracții ale locului se numără: orașul antic Efes, Casa Fecioarei Maria, Bazilica Sfântului Ion, Muzeul Căilor Ferate și multe altele.

Citeste mai mult.

Kusadasi - Bucurați-vă de o vacanță plină de adrenalină și activități

Kusadasi este o destinație potrivită pentru a petrece vacanțe relaxante și liniștite, dar și pentru vacanțe active, în care să explorați stațiunea și zonele sale înconjurătoare sau în care să practicați diferite sporturi nautice și tot felul de activități interesante, care să facă din sejurul petrecut aici o experiență memorabilă.

Citeste mai mult.