Oferte Cazare - Litoral Icmeler, Marmaris, Turcia 2020

Cazare - Litoral Icmeler

Icmeler este o stațiunea de pe litoralul turcesc, situată la doar 8 kilometri de Marmaris. Icmeler este situat în Peninsula Datcha. Zona își farmecă vizitatorii cu frumusețea sa, albastrul clar al mării îmbinându-se armonios cu verdele pădurilor de conifere și auriul plajelor. De altfel, aerul de aici este extrem de curat și frumos mirositor, fiind infuzat cu parfum de conifere.  Orașul Icmeler s-a dezvoltat foarte rapid, în ultimii 15 ani construindu-se numeroase unități de cazare și alte facilități turistice. De asemenea în zonă s-au creat o mulțime de facilități privind practicarea sporturilor nautice, precum scuba diving și schi nautic.

Citeste mai mult

Litoral Icmeler face parte din regiunea Marmaris din Turcia.

In Icmeler sunt 40 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 12 hoteluri de 4 stele, 17 hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Labranda Mares Marmaris incepand cu 421.00 €
Plecare 21 Aprilie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Munamar Beach Residence Hotel incepand cu 490.00 €
Plecare 1 Iunie 2020, 7 nopti, All inclusive

Alege Icmeler pentru relaxare și distracție garantată

Icmeler este vestită datorită grădinilor sale de iasomie, plajelor extrem de curate, dar și pentru prezența izvoarelor cu proprietăți minerale. Plaja stațiunii, măsoară aproximativ 6 kilometri, este mărginită de palmieri și arbori de eucalipt, oferind zone umbroase extrem de apreciate în zilele toride de vară. Plaja stațiunii Icmeler oferă turiștilor servicii de calitate, apă curată și nisipuri fine. Pe plajă sunt dispuse mai multe centre privind practicarea sporturilor nautice, putându-se practica jet ski, ringo, plimbări cu banana și scufundări. Aceste centre sunt ușor de reperat, având culoare galbenă. Icmeler este un destinație ideală pentru a practica scufundări, putând fi practicate mai multe ramuri ale acestui sport acvatic, precum: scufundări nocturne, scufundări pe mai multe niveluri, fotografie subacvatică, scufundări pentru a admira peisajul subacvatic, scufundări la mare adâncime și altele. Plaja este curățată în fiecare noapte, pentru ca turiștii să se poată bucura în permanență de o întindere de nisip „imaculată”.  De asemenea, pot fi practicate și alte activități sportive precum, quad-bike, 4x4 off - road safari. Viața de noapte de aici nu este la fel de activă ca în Marmaris, stațiunea fiind frecventată în mod special de familiile cu copii, însă există câteva localuri cu muzică live, karaoke sau alte tipuri de astfel de distracții. Printre localuri recomandate de către noi amintim: Blue Brothers, Romance, Blue Rainbow, Buffalo și Eddies.

Din Icmeler se pot organiza excursii spre insulele din apropiere sau se pot vizita sit-urile arheologice din împrejurimi, printre cele mai populare destinații  situându-se Insula Cleopatra, orașul antic Efes și izvoarele termale din Pamukkale. În Icmeler se ajunge destul de facil, prin intermediul unui mini bus din Marmaris. Există numeroase curse, în special în timpul sezonului, mini bus-urile circulând până la ora 2.00 a. m. În plus, se pot organiza și excursii cu barca în jurul orașului Icmeler, diferite ambarcațiuni navigând regulat spre Marmaris și TuruncDacă doriți să petreceți o zi și în Turunc veți rămâne impresionați de peisajele stâncoase. Dacă alegeți să faceți această escapadă lunea, puteți profita și de piața de aici. De asemenea, drumețiile pe munte sunt extrem de populare și oferă vederi deosebit de frumoase asupra regiunii. Este recomandat să plecați la drum bine echipați și aprovizionați. Dacă sunteți o persoană matinală, vă recomandăm să plecați în drumeție dimineața pentru a admira răsăritul soarelui de pe coastele munților, panorama vă va tăia răsuflarea. La fel de populare sunt și excursiile organizate pentru iubitorii de pescuit. Acestea excursii pot dura o zi întreagă și combină descoperirea unor noi zone noi și pescuitul în sine. Drumețiile sunt ideale pentru a fi organizate în familie sau cu grupul de prieteni. O atracție mai deosebită este reprezentată de petrecerea unei zile la bordul unui vas de pirați, aceștia sunt foarte bine deghizați astfel încât veți trăi o experiență distractivă și  unică.

Există o tradiție în Icmeler, miercurea este zi de piață. Având în vedere că orașul este destul de micuț nu vă veți aștepta ca piața să aibă asemenea dimensiuni. Se comercializează tot felul de produse, astfel încât vă recomandăm să nu ratați această ocazie, în plus, puteți întâlni locuitori și vă puteți familiariza cu atmosfera autohtonă a orașului. Bineînțeles, se găsesc fructe și legume, dar și bijuterii, pantofi, haine și altele. Chiar dacă nu doriți să achiziționați ceva, puteți admira culorile țesăturilor și multitudinea de fructe și mirodenii. Bucătăria turcă este foarte variată, a fost în parte influențată de gastronomia libaneză și greacă, dar se mândrește și cu preparate unice. Un preparat remarcabil este o tocană de năut gătită într-un vas de teracotă. Deosebit de gustoase sunt și clătitele umplute cu diverse ingrediente, precum carne, spanac, cartofi și brânză. În ceea ce privește brânzeturile, puteți să vă delectați cu beyaz peyner, asemănătoare cu feta, sau cu kapar peynir, o brânză ce seamănă cu gouda. 

La delfinariul din Marmaris puteți înota alături de simpaticele mamifere acvatice. Programul debutează cu acrobațiile delfinilor, iar după aceasta spectatorii pot înota alături de aceștia. Cu siguranță va fi o experiență nemaipomenită și memorabilă, copii se vor bucura cu atât mai mult. Delfinariul a dezvoltat ședințe de terapie în acest sens, delfinii contribuind la menținerea bunăstării persoanelor cu dizabilități.