Oferte Cazare - Litoral Lara, Antalya, Turcia 2020

Cazare - Litoral Lara

Lara este una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Antalya, arhicunoscută în special pentru plaja sa. Plaja din Lara este în topul celor mai lungi întinderi de nisip de pe litoralul turcesc, măsurând circa 12 kilometri şi este acoperită cu nisip fin, datorită acestui aspect fiind cunoscută şi sub denumirea de Altinkum, „Plaja cu nisip auriu”. De asemenea,   Lara, în limba vechilor hitiți, însemna „nisip”. Aici vă puteți bucura de mare și soare în tihnă sau puteți alege să străbateți la pas pădurile de conifere din împrejmuiri, ambele variante vor fi la fel de reconfortante. 

Citeste mai mult

Litoral Lara face parte din regiunea Antalya din Turcia.

In Lara sunt 41 hoteluri, din care 32 de hoteluri de 5 stele, 5 hoteluri de 4 stele, 3 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Adalya Elite Lara Hotel incepand cu 669.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Club Hotel Sera Deluxe incepand cu 756.00 €
Plecare 1 Octombrie 2020, 7 nopti, Pensiune completa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Aska Lara Resort & Spa incepand cu 416.00 €
Plecare 1 Octombrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Baia Lara incepand cu 783.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Barut Lara Resort incepand cu 1,042.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Concorde Deluxe Resort incepand cu 697.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Delphin Be Grand Resort incepand cu 794.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Delphin Imperial incepand cu 817.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Fame Residence Lara incepand cu 514.00 €
Plecare 1 Noiembrie 2020, 7 nopti, All inclusive

Descoperă Las Vegas-ul Turciei - Lara

Pe lângă plajele sale extrem de apreciate, turiştii care aleg să-şi petreacă vacanţa în Lara sunt atrași de vastitatea opțiunilor de cazare și de multitudinea localurilor de divertisment. Cele mai mari și mai luxoase hoteluri sunt situate lângă plajă. În timpul sezonului estival aerul este cald, măsurând circa 30 de grade Celsius, iar precipitațiile sunt destul de rar întâlnite. Apa este în permanență caldă, în timpul verii măsurând circa 29 de grade Celsius, iar în timpul anotimpului rece nu scade sub 15 grade Celsius. În imediata apropiere a plajei veți găsi numeroase cafenele și restaurante. Cele mai multe hoteluri reproduc cu fidelitate locuri celebre din lume, precum Palatul Topkapi, Veneția și Kremlin și sunt ultra luxoase, aspect ce a făcut ca Stațiunea Lara să fie supranumită Las Vegas-ul Turciei. Multe dintre unitățile de cazare pun la dispoziția turiștilor plaje private, piscine, parcuri și zone de divertisment.

Plaja din Lara este situată la 12 kilometri distanță de centrul Antalyei și veți putea ajunge aici destul de ușor, fie folosind transportul public, fie cu mașina personală. Datorită apei sale curate și a nisipului  fin, plaja Lara a fost distinsă cu Blue Flag. Granulele de nisip măsoară între 0.5 și 0.125 mm, iar pietricele sunt inexistente. Datorită nisipului fin, este frecventată de persoane cu diverse afecțiuni reumatice. Apa este mai mică decât în alte zone, de aceea este potrivită pentru persoanele care nu știu să înoate sau pentru copii. Singurul dezavantaj pe care îl are plaja din Lara este prezența algelor. De asemenea, vă recomandăm să mergeți la plajă în prima parte a zilei, când apa mării are temperaturi mai reduse. În plus, după-amiază, briza creează valuri, iar apa nu mai este la fel de clară, fiind amestecată cu granule de nisip. În lunile de vară plaja este destul de aglomerată, în special în week-end, când turiștilor li se adaugă și localnicii. Dacă doriți o atmosferă mai calmă și mai intimă, vă recomandăm să vizitați Lara la începutul sezonului sau în luna septembrie. Plaja este foarte bine amenajată, existând dușuri, toalete, localuri cu gustări și băuturi. De asemenea, se pot închiria șezlonguri și umbrele. Partea liberă a plajei este de obicei folosită de către localnici pentru grătare. 

 

Există și un loc de campare pentru iubitorii de natură, aici aceștia putând înota și putându-se bronza în voie. De asemenea, puteți face o plimbare pe latura stâncoasă a plajei sau puteți admira priveliștea unică oferită de  Cascada Duden. Turiștilor pasionați de cultură și arheologie le recomandăm să viziteze sit-ul antic Perge. Acum mii de ani locul era destinat luptelor de gladiatori, însă în prezent aici sunt organizate spectacole de teatru și concerte de muzică clasică, printre invitați numărându-se cele mai în vogă personalități ale momentului.

Vă puteți începe ziua cu o serie de exerciții fizice efectuate pe plajă, iar seara puteți admira apusul romantic. Cazarea cu siguranță nu o să vă creeze probleme, existând hoteluri pentru toate bugetele, pensiuni și sate de vacanță. Printre cele mai apreciate hoteluri amintim: Club Hotel Sera Deluxe, Hotel Baia Lara, Hotel Aska Lara Resort & Spa, Adalya Elite Lara Hotel, Hotel Delphin Be Grand Resort, Hotel Concorde Delux Resort, Hotel Delphin Imperial, Hotel Trendy Lara, Hotel Royal Holiday Palace, Hotel Ramada Resort Lara și altele. În Lara sunt prezente numeroase restaurante cu specific tradițional, pe care vă recomandăm să le încercați, în același timp veți descoperi și restaurante cu specific chinezesc și european. La lăsarea întunericului vă puteți distra în piano barurile marilor hoteluri sau în barurile de pe plajă.Turiștii sunt atrași de frumusețile naturale ale zonei, fiind cuceriți definitiv de plajele mătăsoase din Lara. Iubitorii sporturilor în aer liber pot practica ciclism, diverse sporturi nautice, fotbal, volei pe plajă și jogging-ul. 

 

 


 


Obiective tursitice Lara - Cascadele Düden

Düden este un grup de cascade formate de vărsarea în Marea Mediterană a râului cu același nume, unul dintre cele mai mari râuri din regiunea Anatolia. Grupul este format din două cascade: Cascada Superioară Düden şi Cascada Inferioară Düden.

Citeste mai mult.