Petreceți nopți memorabile în Antalya, alegând dintr-o multitudine de localuri în care distracția este cuvântul de ordine

      Situată pe litoralul vestic a Mediteranei, Antalya este o stațiune aglomerată și plină de viață, cu plaje frumoase, restaurante, obiective turistice și arhitectură veche. Prin urmare, veți putea desfășura o multitudine de activități și nu trebuie să vă îngrijorați, distracția nu va înceta odată cu lăsarea serii, din contră, atmosfera va fi mai animată. Veți putea alege dintre localuri cu muzică live, cocktail-uri servite în localuri cu vedere la mare și cluburi de noapte în care distracția se prelungește până târziu în noapte. Viața de noapte din această stațiune este atât de variată încât oricine va găsi un local în care să se poată distra după bunul plac.

     Unul dintre motivele pentru care sute de mii de turiști optează pentru un sejur în Antalya este reprezentat de viața de noapte de care se bucură stațiunea. Viața de noapte din Antalya este extrem de efervescentă, turiștii putând alege dintre o multitudine de baruri, discoteci, cluburi și pub-uri, pe care le veți descoperi atât pe străzile orașului, cât și pe plajă. În cazul în care veți dori să vă bucurați de o noapte cu dans, atunci puteți alege să petreceți în Ally. Acest local este considerat ca fiind cel mai potrivit pentru dans, desigur că gusturile sunt discutabile, însă veți vedea sute de persoane care stau la coadă pentru a se bucura de o seară  memorabilă în acest local. Aici mixează dj-i celebri, iar codul vestimentar este destul de strict. Clubul este situat în Kaleici, centrul istoric al Antalyei. Club 29, cunoscut și sub numele de Club Arma, este un local pe care vă sugerăm să nu-l ratați în cazul în care doriți să petreceți un sejur în Antalya. Aici vă puteți bucura de muzică, puteți dansa, iar pe timpul zilei puteți lua masa, iar ca un plus, vă veți bucura de o priveliște spectaculoasă, localul fiind situat deasupra Portului Antalya. Club 29 este cel mai mare club din Antalya, având o capacitate de 2000 de persoane. Vă sfătuim să nu uitați de costumul de baie, deoarece târziu în noapte distracție se mută la piscină. Club Inferno este situat la 45 de minute de orașul Antalya, în orașul Kemer. Aici vă puteți bucura de muzică bună, animație și, ocazional, de petreceri cu spumă.

 Antalya Alanya poza

    Localurile din Antalya se dovedesc a fi extrem de aglomerate în timpul sezonului estival, cele mai interesate localuri sunt concentrate în zona portului și în zona veche a orașului. În stațiune există numeroase baruri în care veți putea viziona meciurile de sport pe ecrane de mari dimensiuni, baruri britanice tradiționale, taverne autentice turcești și beach baruri. Pe de altă parte, dacă doriți să vă petreceți noaptea într-o atmosferă liniștită vă puteți îndrepta pașii spre localuri, precum O`Neil`s Irish Pub și North Shield Pub, aici putându-vă bucura de o conversație plăcută și băutura preferată. Este important de precizat că aceste localuri nu impun o anumită ținută, aerul de vacanță fiind la tot pasul.

      Dacă iubiți opera și baletul, Antalya este locul ideal în care să vă bucurați de aceste pasiuni. Petreceți o seară la teatru roman și bucurați-vă de atmosfera unică și de acustica extraordinară. Spectacole sunt organizate și în Aspendos Arena, un loc ceva mai modern. Pentru mai multe opțiuni de divertisment vă puteți îndrepta către Centrul Cultural Antalya, situat în vestul orașului. Aici veți putea lua parte la spectacole în familie, operă, balet, dansuri populare și spectacole de cor.

 Antalya Alanya poza

Cele mai interesante activități nautice de care vă puteți bucura pe parcursul sejurului din Antalya

Antalya este un oraș litoral luxos, pe teritoriul său predominând aerul de vacanță. Mulți turci vin aici pentru a se bucura de o vară plină de petreceri pe barcă și de plajele curate ale Mediteranei, orașul este, de asemenea, frecventat de numeroși turiști din toate colțurile lumii. Pregătiți-vă să vedeți numeroase yahturi și hoteluri elegante în care sunt cazați atât turiști străini, cât și turci.

Citeste mai mult.

Antalya - Facilități pentru cei care aleg să petreacă o vacanță în familie

 Conform celor mai recente statistice, Antalya se situează în topul preferințelor turiștilor români care aleg să petreacă un sejur în familie, în afara țării. În această stațiune aceștia au parte de toate facilitățile, astfel încât și o vacanță petrecută împreună cu copiii să se dovedească o experiență plăcută. În timp ce adulții își vor reîncărca bateriile și se vor relaxa, cei mici se vor distra pe cinste, simțindu-se ca în paradis în parcurile acvatice de care dispun cele mai multe resorturi ale stațiunii.

Citeste mai mult.

Antalya - cele mai populare atracții turistice

Antalya, pe lângă peisajele exotice și hotelurile luxoase, se bucură de patrimoniu arhitectural, istoric și cultural care are extrem de multe de oferit turiștilor. Spre bucuria curioșilor, obiectivele turistice ale orașelor sunt dispuse compact, astfel încât nu va fi nevoi să străbateți orașul de la un capăt la altul pentru a putea vizita ceea ce vă interesează.

Citeste mai mult.