Antalya - Facilități pentru cei care aleg să petreacă o vacanță în familie

     Conform celor mai recente statistice, Antalya se situează în topul preferințelor turiștilor români care aleg să petreacă un sejur în familie, în afara țării. În această stațiune aceștia au parte de toate facilitățile, astfel încât și o vacanță petrecută împreună cu copiii să se dovedească o experiență plăcută. În timp ce adulții își vor reîncărca bateriile și se vor relaxa, cei mici se vor distra pe cinste, simțindu-se ca în paradis în parcurile acvatice de care dispun cele mai multe resorturi ale stațiunii. În cele ce urmează vă vom prezenta o parte dintre hotelurile ce dispun de facilități precum plajă privată, piscină, parcuri de distracție și altele. Hotel Sea Life Family Resort, situat la 50 de metri distanță de plaja publică, pune la dispoziția turiștilor piscine exterioare și interioare, o piscină cu tobogane și o piscină pentru copii. Turiștii vor beneficia de șezlonguri și umbrele gratuite.  De asemenea, persoanele care vor opta pentru cazare în cadrul acestui hotel vor beneficia de programe de animație, acces la un teren de tenis, putând, de asemenea, să joace tenis de masă, polo și darts. Contra cost, se vor putea bucura de diverse sporturi nautice și de acces la o sală de jocuri. Hotel Sealife Buket Resort & Spa– Alanya pune la dispoziția oaspeților săi o plajă privată, cu șezlonguri și umbrele gratuite. În materie de sport și agrement, turiștii vor putea beneficia de piscine exterioare și interioare, tobogane, baie turcească, centru fitness, terenuri de tenis, de baschet și de volei. În plus, aceștia vor putea juca și volei pe plajă și tenis de masă. Copii se vor putea bucura de diverse programe de animație, concursuri și petreceri. Adulții vor avea și ei acces la diferite programe de animație. Contra cost, vor avea acces la centrul SPA al hotelului sau vor putea lua cursuri de scufundări.

 Antalya Alanya poza

      Turiștii care optează pentru cazare în cadrul Hotel Sentido Turan Prince, vor avea acces la o piscină exterioară, piscină pentru copii, un parc acvatic, o piscină interioară pentru copii și piscină interioară pentru adulți. Parcul acvatic este un loc în care se pot distra atât copiii, cât și adulții, deoarece acesta dispune de 3 tobogane pentru adulți și 2 tobogane pentru copii. Hotelul dispune și de un teren de tenis, o mini grădină zoo, centru fitness și o zonă de jocuri. Turiștii vor putea, de asemenea, să se bucure de darts, tir cu arcul, sporturi nautice, bowling, volei pe plajă și tenis de masă. Printre activitățile oferite în cadrul hotelului se numără și seri tematice, cursuri de gătit, animație, mini disco pentru copii și activități fizice în apă. Club Hotel Turan Prince W le oferă turiștilor acces la un centru SPA cu saună, jacuzzi, baie turcească, teren de tenis, teren de fotbal, posibilitatea de a juca volei pe plajă, tenis, tir cu arcul, darts și boccia. Turiștii vor putea, de asemenea, să practice diverse sporturi nautice, gimnastică, să se bucure de prezența unui waterpark, a unui mini club pentru copii și a unui luna park.

   Hotel Sunrise Park Resort & Spa este situat în apropiere de mare, oferindu-le turiștilor acces pe o plajă privată acoperită cu nisip și pietricele, acces la piscine exterioare pentru copii și adulți, piscină interioară și aquapark cu tobogane pentru copii și adulți. Turiștii vor beneficia și de servicii SPA, saună și baie turcească. În materie de activități sportive, turiștii se vor putea bucura de biliard, tenis de masă, squarsh, volei pe plajă, baschet, minifotbal, carting, bowling și altele. Hotel Crystal Flora Beach Resort din Kemer le oferă oaspeților săi acces la plajă privată și mai multe piscine exterioare pentru adulți și copii. În plus, turiștii cazați în cadrul acestui resort vor beneficia și de miniclub, baie turcească, saună, sală de fitness și teren de tenis. Pe lângă aceste activități, turiștii vor putea practica și diverse sporturi nautice, baschet și darts. Delphin Botanik Platinum Hotel din stațiunea Alanya oferă numeroase facilități pentru turiștii care aleg să se bucure de un sejur împreună cu familia. Prin urmare, turiștii cazați aici vor avea acces la o porțiune de plajă privată, cu șezlonguri și umbrele gratuite. De asemenea, hotelul dispune de piscine exterioare pentru adulți și copii, cu câteva tobogane, dar și de diverse facilități SPA. Persoanele care optează de cazare în cadrului Hotel Arcanus Side Resort vor avea acces la două piscine în aer liber, tobogane cu apă, piscină interioară, sală de fitness, teren de tenis și centru SPA. De asemenea, turiștii vor putea juca tenis de masă, darts, tir cu arcul și vor putea lua parte la programe de gimnastică aerobică.

 Antalya Alanya poza

    Hotel Sunis Kumkoy Beach este un complex care le oferă oaspeților săi acces la o porțiune de plajă privată, acoperită cu nisip fin de culoare aurie, la piscinele exterioare pentru adulți și copii, la tobogane, la piscine interioare și la un centru SPA. Pe plaja privată, turiștii vor beneficia în mod gratuit de șezlonguri, umbrele și prosoape. Tot în stațiunea Side veți descoperi Hotel Royal Alhambra Palace, care își bucură turiștii cu o plajă privată, piscine în aer liber, piscine interioare, un parc acvatic și un centru SPA. Facilitățile nu se rezumă însă la atât, turiștii putându-se bucura și de sporturi nautice, tenis de masă, darts, gimnastică, volei pe plajă și baschet. Hotel Limak Lara Deluxe Resort din stațiunea Lara dispune de o plajă privată, piscină interioară, un număr de trei piscine pentru adulți și două piscine dedicate copiilor, dar și de un aquapark cu 9 tobogane. Printre facilitățile hotelului se numără și un centru SPA. Pentru ca sejurul dumneavoastră să fie cât mai plăcut și animat, veți putea practica și diverse sporturi nautice, biliard, bowling și veți putea lua parte la programe de animație.

    Hotel Selectum Luxury Resort din stațiunea Belek este situat în apropiere de plajă, beneficiind de prezența a trei piscine exterioare, o piscină interioară, centru SPA, douăsprezece terenuri de tenis și zece terenuri de golf. Printre activitățile pe care le pot desfășura în cadrul acestui resort se numără și: aerobic, aqua aerobic, volei pe plajă, tir cu arcul, tenis de masă, baschet, jocuri de societate și jocuri electronice. Hotel Titanic Mardan Palace se bucură de una dintre cele mai mari piscine exterioare din Europa. Oaspeții săi se vor putea bucura de acces la o plajă privată, acoperită cu nisip. Turiștii vor avea acces la un centru SPA, piscine interioare, piscină amenajată ca o lagună și bazin în care se poate înota alături de pești. Hotelul oferă și o multitudine de facilități pentru copii, precum: programe de animație, mini club și piscină cu tobogane. Adulții se vor putea bucura de terenuri de tenis, tenis de masă, volei pe plajă, bowling, badminton, terenuri de golf, terenuri de fotbal și sală de fitness.

 Antalya Alanya poza

   Dacă veți alege să vă cazați la Hotel The Land Of Legends Thema Park cu siguranță că micuții dumneavoastră vor avea parte de o vacanță pe care nu o vor uita prea ușor. Facilitățile hotelului au fost gândite după un concept multisenzorial, cu râuri de aventură, piscine cu valuri și un hipercoaster cu o lungime de 1, 3 kilometri. Hotel Maxx Royal Belek Golf And Spa oferă oaspeților săi o gamă variată de facilități, printre acestea aflându-se un loc de joacă, mini-discotecă, parc nautic, zone în care se poate practica gimnastică și jocuri de societate. Hotel Regnum Carya Golf Spa Resort, situat în apropierea terenului de golf Carya, dispune de mai multe piscine interioare, piscine exterioare cu tobogane și un centru Spa. Pentru ca sejurul petrecut aici să fie cât mai plăcut și confortabil, turiștii au acces la o secțiune de plajă privată. Hotel Maxx Royal Kemer Resort - All Inclusive oferă turiștilor acces la o piscină în aer liber, piscină interioară, plajă privată, acoperită cu nisip și pietriș, cu șezlonguri și umbrele gratuite. Pe lângă acestea, la dispoziția celor care aleg această unitate de cazare sunt puse și un parc acvatic și numeroase facilități pentru copii. Asemenea multor hoteluri din regiunea Antalya, Hotel Calista Luxury Resort oferă acces la plajă privată, precum și posibilitatea de a practica diverse sporturi nautice. În cadrul centrului Spa, turiștii vor beneficia de diverse tratamente, saună, masaj, tratamente de înfrumusețare. Pentru copii resort oferă acces la un miniclub.

 Antalya Alanya poza

 

Cele mai interesante activități nautice de care vă puteți bucura pe parcursul sejurului din Antalya

Antalya este un oraș litoral luxos, pe teritoriul său predominând aerul de vacanță. Mulți turci vin aici pentru a se bucura de o vară plină de petreceri pe barcă și de plajele curate ale Mediteranei, orașul este, de asemenea, frecventat de numeroși turiști din toate colțurile lumii. Pregătiți-vă să vedeți numeroase yahturi și hoteluri elegante în care sunt cazați atât turiști străini, cât și turci.

Citeste mai mult.

Petreceți nopți memorabile în Antalya, alegând dintr-o multitudine de localuri în care distracția este cuvântul de ordine

 Situată pe litoralul vestic a Mediteranei, Antalya este o stațiune aglomerată și plină de viață, cu plaje frumoase, restaurante, obiective turistice și arhitectură veche. Prin urmare, veți putea desfășura o multitudine de activități și nu trebuie să vă îngrijorați, distracția nu va înceta odată cu lăsarea serii, din contră, atmosfera va fi mai animată. Veți putea alege dintre localuri cu muzică live, cocktail-uri servite în localuri cu vedere la mare și cluburi de noapte în care distracția se prelungește până târziu în noapte.

Citeste mai mult.

Antalya - cele mai populare atracții turistice

Antalya, pe lângă peisajele exotice și hotelurile luxoase, se bucură de patrimoniu arhitectural, istoric și cultural care are extrem de multe de oferit turiștilor. Spre bucuria curioșilor, obiectivele turistice ale orașelor sunt dispuse compact, astfel încât nu va fi nevoi să străbateți orașul de la un capăt la altul pentru a putea vizita ceea ce vă interesează.

Citeste mai mult.