Alanya - petreceți un sejur relaxant și pășiți cu dreptul în noul an

    Alanya este o destinație ideală pentru a vă petrece noaptea dintre ani, fiind un oraș cosmopolit, înțesat de turiști pe toată durata anului. În stațiunea de pe litoralul turc veți descoperi o multitudine de localuri în care puteți petrece, restaurantele și barurile pregătindu-și meniurile pentru petrecerile de revelion cu luni în avans. Cei mai mulți turci aleg să-și petreacă noaptea dintre ani în piețele marilor orașe. Sunt însă și mulți turci care preferă să gătească și să urmărească programele speciale de la TV. Vremea în această perioadă a anului este imprevizibilă, în unele zile temperaturile sunt potrivite pentru plimbări prelungite pe plajă, dar în scurt timp vremea se poate schimba complet. Prin urmare, vă sfătuim să vă îmbrăcați corespunzător și să nu uitați de îmbrăcămintea impermeabilă, astfel încât nimic să nu vă împiedice să descoperiți atracțiile orașului și să vă bucurați din plin de vacanță. În cazul în care doriți să petreceți revelionul la restaurantul hotelului în care sunteți cazați sau în alt local elegant, pregățiți-vă ținute strălucitoare, care să fie pe măsura evenimentului. Cei care își doresc să petreacă această noapte într-o atmosferă ceva mai relaxantă, pot admira focul de artificii organizat de către municipalitatea orașului. 

 Antalya Alanya poza

   Oferta hotelieră este extrem de variată, turiștii care doresc să petreacă revelionul în Alanya putând alege dintre hoteluri situate între cinci stele și o stea. Cele mai multe unități de cazare de cinci și patru stele dispun și de centre spa, astfel încât oaspeții lor se vor putea bucura de numeroase clipe de relaxare, pășind în noul an relaxați și revigorați. Hotel Incekum Beach Resort este amplasat la 30 de kilometri de centrul orașului Alanya, iar printre facilitățile oferite turiștilor se numără: restaurant principal, 2 restaurante à la carte, baruri, piscină interioară, centru spa, cabinet medical, coafor, magazine și spălătorie. Turiștii vor avea acces la centrul fitness al hotelului, la internet, vor putea juca darts și tenis de masă. Hotel Prince Apart este dispus la 300 de metri distanță față de centrul orașului Alanya, iar oaspeții săi se vor putea bucura de acces la internet Wi-Fi, transfer aeroport, birou închiriere auto, cameră destinată depozitării bagajelor, seif, saună, bar și restaurant. Club Sidar Apart Hotel este amplasat la 10 minute de centrul orașului Alanya. În cadrul complexului hotelier, turiștii vor descoperi magazine, coafor unisex, baie turcească, săli de masaj, masă de biliard, facilități pentru a juca tenis de masă, spălătorie și mini club. 

 Antalya Alanya poza

  Arsi Enfi City Beach Hotel este situat în centrul orașului Alanya și la o distanță de 130 kilometri de aeroportul din Antalya. Unitatea de cazare dispune de internet Wi-Fi, cameră pentru depozitarea bagajelor, birou de turism, schimb valutar, spălătorie/curățătorie/călcătorie, închiriere auto, salon de înfrumusețare, baie turcească/baie cu aburi, centru spa și wellness, saună, parcare, snack bar, bar și restaurant. Blue Camelot Beach Hotel are un total de 99 camere, este dotat cu restaurant, bar/lounge, sală de fitness, parcare, seif și serviciu de spălătorie. Și Kaptan Hotel este o alegere potrivită pentru turiștii care aleg să petreacă Anul Nou în Alanya. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților săi internet Wi-Fi, cameră bagaje, birou schimb valutar, birou închiriere auto, snack bar, bar, restaurant și parcare. Contra cost, turiștii se vor putea bucura și de curățătorie/spălătorie, călcătorie, precum și de transfer către aeroport. Kleopatra Develi Hotel este situat la 2 kilometri distanță de autogara din Alanya. Turiștii care vor alege să se cazeze în cadrul acestui hotel se vor bucura de birou turism, salon de înfrumusețare, seif, baie turcească, spa și centru wellness, bar, restaurant și parcare. 

 Antalya Alanya poza

   Hotel Rosella este amenajat într-o grădină și oferă oaspeților săi camere spațioase care dispun de balcon propriu. Hotelul vine în întâmpinarea oaspeților săi cu un restaurant care servește specialități mediteraneene, precum și preparate din bucătăria internațională. De asemenea, turiștii pot alege să ia masa în cadrul restaurantului à la carte, unde, o dată pe săptămână, se organizează spectacole live. Azak Beach Hotel este amplasat pe celebra plajă Cleopatra, din stațiunea Alanya, și are un efectiv de 62 camere. La dispoziția turiștilor sunt puse: un restaurant principal cu un efectiv de 100 persoane, un restaurant à la carte, lobby, bar, saună, baie turcească, piscină interioară, sală de fitness, servicii medicale, spălătorie, masă de biliard, restaurant și internet Wi-Fi. În rândul celor mai populare și apreciate unități de cazare de pe cuprinsul stațiunii Alanya se situează și: Hotel Happy Homes Aparts, Hotel Bella Rose Apart, Hotel Belle Ocean, Hotel Yeniacun, Club Sidar Aparthotel, Best Life Apart Hotel, Hotel Kleopatra Arsi, Delfino Hotel  si Wasa Hotel.

Îmbinați distracția cu spiritualitatea și petreceți un sejur de Paște minunat în Alanya

Să petreceți Paștele în Alanya este una dintre cele mai bune decizii, deoarece în timpul șederii aici vă veți putea bucura de vreme frumoasă, care vă permite să desfășurați tot felul de activități. În timpul zilei, în Alanya, temperatura medie este în jur de 20º C, în luna aprilie, urmând ca în luna mai temperatura să mai crească cu 4º C.

Citeste mai mult.

Sejur Crăciun Alanya - bucurați-vă de distracție și vreme plăcută

Perioada Crăciunului este una dintre cele mai frumoase perioade de peste an, încărcată de evenimente festive și de o atmosferă care ne transpune iarăși în copilărie. Dacă v-ați plictisit să petreceți această sărbătoare în România, o idee perfectă este să vă planificați un sejur în Turcia, în Alanya.

Citeste mai mult.

Alege să petreci clipe unice în cadrul Sealanya Sea Park

Parcul acvatic Sealanya este situat la circa 120 de kilometri de Antalya și la doar 20 de kilometri de stațiunea Alanya. Parcul este deschis zilnic, începând cu luna martie până în noiembrie, funcționând în intervalul oral 10.00 – 17.00. Alegând să petreceți o zi aici vă veți bucura de o atmosferă veselă, mult entuziasm și un decor exotic, bazat, în principal, pe plante luxuriante.

Citeste mai mult.

Plaja Cleopatra - o destinație de vis în inima Alanyei

Mulți dintre turiștii care vizitează Alanya sunt atrași îndeosebi de plaja Cleopatra, care este considerată cea mai frumoasă plajă de pe litoralul Antalyei. Apa este deosibit de clară, turcoaz la culoare, iar valurile mari creează o spumă lăptoasă care se contopește cu nisipul auriu.

Citeste mai mult.