Alege să petreci clipe unice în cadrul Sealanya Sea Park

   Parcul acvatic Sealanya este situat la circa 120 de kilometri de Antalya și la doar 20 de kilometri de stațiunea Alanya. Parcul este deschis zilnic, începând cu luna martie până în noiembrie, funcționând în intervalul oral 10.00 – 17.00. Alegând să petreceți o zi aici vă veți bucura de o atmosferă veselă, mult entuziasm și un decor exotic, bazat, în principal, pe plante luxuriante. Timpul petrecut în cadrul Sealanya Sea Park se va dovedi o experiență de neuitat atât pentru adulți, cât și pentru copii.

 Antalya Alanya poza

   În cadrul acestui parc acvatic vă veți bucura de activități diverse, pe care nu le veți regăsi nicăieri pe teritoriul Turciei. Plaja din cadrul parcului nautic este amenajată cu șezlonguri și umbrele, unde turiștii se vor putea relaxa și își vor putea planifica programul. Printre cele mai interesante activități de care vă veți putea bucura aici se situează înotul în lagună printre pești și recife de corali, înot în piscina cu pisici de mare, alunecare cu colacul pe râul leneș, înot în laguna rechinilor și altele. Veți putea înota prin pești multicolori și veți fi uimit de frumusețea mediului subacvatic. La o simplă privire veți descoperi creaturi uimitoare, în mediul lor natural, jucându-se printre corali. Sealanya Sea Park este un loc ideal pentru a admira delfinii care înoată de-a lungul coastei Mării Mediterane, veți putea admira lei de mare și foci. În cadrul parcului acvatic, de două ori pe zi, sunt organizate spectacole cu delfini și foci, în care veți putea observa câte acrobații pot efectua aceste simpatice mamifere.  După atâtea activități distractive, turiștii vor putea lua masa la restaurantul din cadrul complexului. Cei care au proiectat acest parc acvatic s-au gândit și la nevoile celor mai mici turiști, copii având la dispoziție o piscină specială.

 Antalya Alanya poza

Alanya - petreceți un sejur relaxant și pășiți cu dreptul în noul an

Alanya este o destinație ideală pentru a vă petrece noaptea dintre ani, fiind un oraș cosmopolit, înțesat de turiști pe toată durata anului. În stațiunea de pe litoralul turc veți descoperi o multitudine de localuri în care puteți petrece, restaurantele și barurile pregătindu-și meniurile pentru petrecerile de revelion cu luni în avans.

Citeste mai mult.

Îmbinați distracția cu spiritualitatea și petreceți un sejur de Paște minunat în Alanya

Să petreceți Paștele în Alanya este una dintre cele mai bune decizii, deoarece în timpul șederii aici vă veți putea bucura de vreme frumoasă, care vă permite să desfășurați tot felul de activități. În timpul zilei, în Alanya, temperatura medie este în jur de 20º C, în luna aprilie, urmând ca în luna mai temperatura să mai crească cu 4º C.

Citeste mai mult.

Sejur Crăciun Alanya - bucurați-vă de distracție și vreme plăcută

Perioada Crăciunului este una dintre cele mai frumoase perioade de peste an, încărcată de evenimente festive și de o atmosferă care ne transpune iarăși în copilărie. Dacă v-ați plictisit să petreceți această sărbătoare în România, o idee perfectă este să vă planificați un sejur în Turcia, în Alanya.

Citeste mai mult.

Plaja Cleopatra - o destinație de vis în inima Alanyei

Mulți dintre turiștii care vizitează Alanya sunt atrași îndeosebi de plaja Cleopatra, care este considerată cea mai frumoasă plajă de pe litoralul Antalyei. Apa este deosibit de clară, turcoaz la culoare, iar valurile mari creează o spumă lăptoasă care se contopește cu nisipul auriu.

Citeste mai mult.