Oferte Charter Avion - Litoral Turcia ☀️ 2024

Charter Avion - Turcia 2024

In Turcia sunt 5185 hoteluri, din care 1118 de hoteluri de 5 stele, 1547 de hoteluri de 4 stele, 1931 de hoteluri de 3 stele, 492 de hoteluri de 2 stele, 97 de hoteluri de o stea.

Filtre Turcia 2024

Filtreaza hotelurile din Turcia pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Turcia pe baza tipului de masa:

In Antalya sunt 811 hoteluri, din care 567 de hoteluri de 5 stele, 436 de hoteluri de 4 stele, 525 de hoteluri de 3 stele, 124 de hoteluri de 2 stele, 18 hoteluri de o stea.
In Kusadasi sunt 186 hoteluri, din care 54 de hoteluri de 5 stele, 75 de hoteluri de 4 stele, 100 de hoteluri de 3 stele, 57 de hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.
In Bodrum sunt 238 hoteluri, din care 105 de hoteluri de 5 stele, 169 de hoteluri de 4 stele, 304 de hoteluri de 3 stele, 90 de hoteluri de 2 stele, 45 de hoteluri de o stea.
In Marmaris sunt 94 hoteluri, din care 27 de hoteluri de 5 stele, 101 de hoteluri de 4 stele, 203 de hoteluri de 3 stele, 66 de hoteluri de 2 stele, 7 hoteluri de o stea.
In Bodrum sunt 506 hoteluri, din care 73 de hoteluri de 5 stele, 120 de hoteluri de 4 stele, 227 de hoteluri de 3 stele, 62 de hoteluri de 2 stele, 24 de hoteluri de o stea.
In Alanya sunt 474 hoteluri, din care 114 de hoteluri de 5 stele, 140 de hoteluri de 4 stele, 168 de hoteluri de 3 stele, 44 de hoteluri de 2 stele, 8 hoteluri de o stea.
In Marmaris sunt 306 hoteluri, din care 22 de hoteluri de 5 stele, 72 de hoteluri de 4 stele, 156 de hoteluri de 3 stele, 51 de hoteluri de 2 stele, 5 hoteluri de o stea.
In Kemer sunt 276 hoteluri, din care 96 de hoteluri de 5 stele, 83 de hoteluri de 4 stele, 76 de hoteluri de 3 stele, 18 hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.
In Antalya sunt 232 hoteluri, din care 37 de hoteluri de 5 stele, 55 de hoteluri de 4 stele, 117 de hoteluri de 3 stele, 20 hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.
In Kusadasi sunt 154 hoteluri, din care 26 de hoteluri de 5 stele, 54 de hoteluri de 4 stele, 49 de hoteluri de 3 stele, 24 de hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Turcia, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Turcia - cele mai populare destinații turistice

Prin poziția sa geografică, Turcia a fost câmp de luptă pentru numeroase războaie, dar și un centru comercial deosebit de dezvoltat și un tărâm extrem de diversificat cutural.  Din punct de vedere etimologic, numele statului provine de la cuvântul din turca veche „Türk”, care se traduce ca puternic sau măreț. Turcia este una dintre destinațiile preferate ale turiștilor din întreaga lume atunci când vine vorba de vacanțe „last minute”. Oricare ar fi scopul călătoriei tale, sejur relaxat, circuit turistic sau voiaj în interes de serviciu, Turcia cu siguranță te va fascina  astfel încât îți vei dori să revii.  Țara care se bucură de peisaje splendide, iar  trecutul se oglindește la fiecare pas, îmbinându-se cu farmecul cosmopolit. În plus, localnicii vă vor uimi cu ospitalitatea lor și vor face ca sejurul dumneavoastră să fie minunat.

Antalya este una dintre cele mai apreciate destinații de pe teritoriul Turciei, câștigându-și statutul datorită posibilităților variate de distracție și relaxare, unităților de cazare care oferă servicii la cele mai înalte standarde, dar s-a făcut populară și datorită plajelor sale și a apei deosebit de curate și line. Multitudinea obiectivelor turistice din Antalya, dar și din împrejurimi reprezintă un alt mare plus. În zilele în care vă plictisiți de statul la soare, puteți alege să vă diversificați vacanță vizitând Fortăreața Alanya, siturile Olympos și Phaselys sau Amfiteatrul AspendosAntalya este destinația preferată a turiștilor care aleg să-și petreacă vacanța în Turcia. De altfel, Antalya este o destinație de top care s-a impus datorită serviciilor și raportului corect calitate - preț.  

poza Turcia - cele mai populare destinații turistice

Kusadasi este o altă stațiune foarte populară în rândul turiștilor însetați de distracție. Situată pe malul Mării Egee, oferă o serie de peisaje de basm, o viață de noapte activă și numeroase parcuri acvatice.  Datorită acestor caracteristice, Kusadasi este vizitată în special de către turiștii tineri. Bodrum este o destinație de vacanță boemă, care își fascinează turiștii cu tradiții și o istorie bogată, cu peisaje spectaculoase și un aer romantic. Aici poți vizita vestigiile istorice  care în ciuda trecerii timpului sunt foarte bine conservate. Castelul Sf. Petru, construit de către cavalerii ioaniți este una dintre cele mai vizitate atracții din Bodrum. Turiștii sunt atrași și de faptul că în prezent aici este situat Muzeul de Arheologie subacvatică. Vegetația luxuriantă și ruinele arheologice sunt completate de albastrul imaculat al mării. 

poza Turcia - cele mai populare destinații turistice

Stațiunea Kemer, situată în Provincia Antalya, reprezintă o simbioză perfectă între munte și mare. Este frecventată în special de turiști germani și francezi. În cazul în care vă doriți să organizați o vacanță cu familia, iar printre membrii acesteia se află și copii, trebuie să aveți în vedere faptul că intrarea în apă nu este foarte lină. Side este cea mai veche localitate de pe litoralul turcesc, orașul luând naștere datorită coloniștilor greci care s-au așezat în zonă, în secolul al VII-lea î. Hr. Dezvoltarea orașului a cunoscut o stagnare, cauzată de cucerirea acestuia de către arabi. Astfel, timp de mai multe sute de ani, Side a fost un simplu sătuc pescăresc. Renașterea orașului a debutat la începutul anilor 70, centru fiind împânzit cu magazine de suveniruri, restaurante, cafenele și baruri. Side nu este lipsit de obiective turistice, turiștii dornici să descopere istoria bogată a orașului vor putea vizita: zidurile de apărare ale cetății, agora, termele romane, ruinele templului dedicat zeiței Fortuna și teatrul antic.  Tarifele practicate în Side sunt mai reduse decât cele din destinațiile de top de pe litoralul Turciei. Însă turiștii se pot bucura de toate facilitățile, plajele fiind acoperite cu nisip fin sau cu o combinație de nisip și pietriș, iar intrarea în apă fiind lină. Pentru cei care își doresc o vacanță într-o zonă frumoasă și ceva mai retrasă, Fethiye este o variantă de luat în calcul. Este amplasată în sudul unui golf, în apropierea sa aflându-se o serie de insule uimitoare. Fethiye beneficiază de plaje extrem de apreciate, printre acestea situându-se: Plaja Belcekiz, Blue Lagoon, Plaja Calis, Kidrak, Gemiler și KaputasMarmaris este o altă destinație turistică situată în topul preferințelor turiștilor. Stațiunea își surprinde turiștii cu peisaje minunate, plajele sale fiind înconjurate de munți acoperiți de vegetație abundentă. Însă principala atracție a orașului este reprezentată porturilor sale, în care acostează numeroase nave de croazieră. În stațiune există o abundență de restaurante și localuri tip fast-food, unde turiștii se pot bucura de preparate gătite cu multă pasiune.

poza Turcia - cele mai populare destinații turistice

Top 10 cele mai apreciate hoteluri de cinci stele din Turcia

  Fie că vă deplasați în interes de serviciu, fie că plănuiți un sejur relaxant, hotelurile de cinci stele se dovedesc, de cele mai multe ori, cea mai bună alegere, deoarece aceste hoteluri oferă servicii excelente și facilități, care vor face din șederea dumneavoastră o experiență memorabilă.  De asemenea, hotelurile de cinci stele dispun, de cele mai multe ori, de locații deosebite, astfel vă va fi mult mai ușor să vă deplasați către atracțiile orașului sau ale stațiunii. 

Citeste mai mult.

Turcia - o destinație ideală pentru vacanța de Paște

 Turcia este o țară laică, astfel încât cetățenii săi și turiștii vor putea să petreacă Paștele după bunul plac, vor putea vizita ce obiective turistice doresc, iar faptul că turcii nu sărbătoresc această sărbătoare este un avantaj, deoarece astfel toate localuri vor funcționa după program normal.

Citeste mai mult.

Condiții de călătorie în Turcia, în contextul pandemiei COVID-19

În prezent, Turcia nu se află în rândul statelor din zona de risc epidemiologic. Cu toate acestea, statul a impus, începând cu data de 20.11.2020, o serie de restricții, care, deși vizează în mod special populația locală, credem că este important să fie cunoscute și de către turiști, astfel încât nimic să nu le creeze neplăceri pe durata sejururilor și a călătoriilor în Turcia.

Citeste mai mult.

Turcia- proceduri de protecție împotriva COVID-19

Răspândirea virusului COVID-19 i-a obligat pe hotelieri să impună un set de norme și măsuri care să le ofere turiștilor siguranță. Hotelurile din Turcia s-au adaptat repede la noua realitate, astfel încât oaspeții lor să se bucure de sejururi plăcute, fără a-și pune sănătatea în pericol.

Citeste mai mult.

Câteva motive pentru a petrece o vacanță în Turcia

   Cei mai mulți turiști care aleg să petreacă un sejur în Turcia sunt atrași de plajele sale și de serviciile all-inclusive oferite de către unitățile hoteliere de aici. Însă Turcia nu se rezumă doar la atât, țara care se întinde pe două continente este încărcată de istorie, de tradiție și de cultură, ingrediente care fac ca această destinație să fie extrem de apreciată de către turiștii din întreaga lume, situându-se pe locul șapte în topul celor mai vizitate țări din lume.

Citeste mai mult.

Organizați-vă vacanța după bunul plac călătorind în Turcia cu mașina personală

În cazul în care doriți să vă bucurați de o vacanță în Turcia, dar nu vă încântă ideea de pachet all inclusive, atunci puteți călători cu mașina personală. În acest caz vă veți bucura de mai multă libertate și veți avea ocazia să vă încântați privirile cu peisaje minunate, în plus, pe durata călătoriei veți putea vizita și alte locuri interesante, bucurându-vă astfel de o experiență complexă.

Citeste mai mult.